15.5.2021 10:03

Στ. Κάρμαντζης: "Ήρθε η ώρα η μεγάλη σημαία να αποκτήσει ιστό"

Την εμπλοκή του Λιμενικού Ταμείου στο θέμα της ακύρωσης της προγραμματισμένης έπαρσης της μεγάλης σημαίας στο Λιμάνι της Χίου, επιβεβαιώνει μέσα από ανακοίνωση του ο δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

Σε αυτή σημειώνει μεταξύ άλλων ότι αντί του γερανού να τοποθετηθεί ειδικός ιστός στον λιμενοβραχίονα αντί του γερανού.

Αναλυτικά αναφέρει:

Αναφορικά με την απόφαση που ελήφθη από την Λιμενική Επιτροπή την Παρασκευή (14/5) ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης επισημαίνει τα εξής: 

Μετά την 25 Μαρτίου 2021 όπου δεν πραγματοποιήθηκε η έπαρση της μεγάλης σημαίας για λόγους που δεν γνωρίζω και ούτε εξηγήθηκαν, δήλωσα ότι θα τοποθετηθεί από τη Δημοτική Αρχή ειδικός ιστός στον λιμενοβραχίονα προκειμένου η έπαρση μεγάλης σημαίας στις Εθνικές Επετείους να γίνεται ανελλιπώς και με τον δέοντα σεβασμό που επιβάλλεται προς το ιερό σύμβολο της Πατρίδας μας αντί του πολύχρωμου γερανού που δεν ταιριάζει και φυσικά δεν προβλέπεται.

Οπωσδήποτε ήρθε η ώρα η Δημοτική μας Αρχή να το πράξει, ικανοποιώντας συγχρόνως και το αίσθημα χιλιάδων συμπατριωτών μας που εξέφραζαν τις αντιρρήσεις τους κάθε φορά που γινόταν η έπαρση με τον γερανό.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ