11.4.2024 12:55

Σε εκδηλώσεις για την πολιτική προστασία στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης θα παρευρεθεί σήμερα στα επίσημα εγκαίνια της 2ης Διεθνούς Έκθεσης Πολιτικής Προστασίας INΤERAIGIS που διεξάγεται στην Αθήνα και στην οποία συμμετέχει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. 

Ο Περιφερειάρχης αμέσως μετά και με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ένωσης Περιφερειών, θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη του Συνεδρίου «Διαχείριση καταστροφών-Σχέδια Εκτάκτων Αναγκών. Ο.Τ.Α.» που διεξάγεται στο πλαίσιο της Έκθεσης.

Σήμερα επίσης ο Περιφερειάρχης θα παραστεί στην εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Αποστολής για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή την οποία διοργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Αποστολής για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή - EU Mission Adaptation, και το Διεθνές Δίκτυο Πόλεων ICLEI Governments for Sustainability, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ