24.10.2023 13:36

Παραδόθηκαν τα νέα οχήματα του «Βοήθεια στο Σπίτι» στους εργαζόμενους - Βίντεο

«Θα συνεχίσουμε το δημιουργικό μας έργο μέχρι να παραδώσουμε στην επόμενη δημοτική αρχή», το μήνυμα του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη

Μία σημαντική στιγμή για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», αποτέλεσε η σημερινή παράδοση των νέων οχημάτων στους εργαζόμενους του προγράμματος, που πλέον θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλη τη Χίο, μετακινούμενοι με άνεση και κυρίως με ασφάλεια, αφού αντικαταστάθηκε το σύνολο του γερασμένου και προβληματικού στόλου.

«Μπορώ να πω ότι είμαστε ο μόνος δήμος στην Ελλάδα που έχει προχωρήσει στην αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων οχημάτων που εχρησιμοποιούντο μέχρι σήμερα.

Όλο αυτό έρχεται μέσα από το νοικοκύρεμα της δημοτικής μας αρχής. Εξοικονομήθηκαν χρήματα, τα βάλαμε στην άκρη και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση 10 ολοκαίνουργια οχήματα αντικαθιστούν τα παλαιά, για να μπορούν τελικά οι εργαζόμενοι «στο βοήθεια στο σπίτι» να επιτελούν το έργο τους απερίσπαστοι», ανέφερε ο  κ. Κάρμαντζης.

Στη σημαντικότητα της ανανέωσης του στόλου των οχημάτων, εστίασε με τη σειρά του ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γιώργος Πατεριμός, σημειώνοντας ότι στο πρόγραμμα απασχολούνται 41 εργαζόμενοι που εξυπηρετούν πάνω από 750 συμπολίτες μας σε όλη τη Χίο.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ