24.3.2021 13:31

Π. Χριστόφας: Στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα των δασικών χαρτών

Αίτημα, ώστε να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το θέμα των νέων δασικών χαρτών, απηύθυνε με επιστολή του στον Πρόεδρο του ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο», Παναγιώτης Χριστόφας.

Πρόκειται για ένα θέμα, που προκάλεσε τη δικαιολογημένη αντίδραση της πλειοψηφίας όχι μόνο των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου, αλλά όλης της Ελλάδας, καθώς σε αυτούς εντοπίζονται σημαντικά λάθη και μεγάλες εκτάσεις χαρακτηρίζονται πλέον ως δασικές. Είναι απαραίτητη επομένως η συζήτησή του, ώστε οι παρατάξεις να έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τις απόψεις τους και να αποφασιστούν οι ενέργειες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε σχέση με αυτό το ζήτημα.

Μάλιστα, η παράταξη «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» προτείνει στην συζήτηση να συμμετέχουν κατόπιν προσκλήσεως από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκπρόσωπος του αρμόδιου Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και εκπρόσωποι από σχετιζόμενους επιστημονικούς (Τ.Ε.Ε. Τμήμα Β.Α. Αιγαίου, ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Περιφερειακό Παράρτημα Αιγαίου κ.α.) και παραγωγικούς φορείς.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ