24.3.2021 13:31

Π. Χριστόφας: Στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα των δασικών χαρτών

Αίτημα, ώστε να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το θέμα των νέων δασικών χαρτών, απηύθυνε με επιστολή του στον Πρόεδρο του ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο», Παναγιώτης Χριστόφας.

Πρόκειται για ένα θέμα, που προκάλεσε τη δικαιολογημένη αντίδραση της πλειοψηφίας όχι μόνο των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου, αλλά όλης της Ελλάδας, καθώς σε αυτούς εντοπίζονται σημαντικά λάθη και μεγάλες εκτάσεις χαρακτηρίζονται πλέον ως δασικές. Είναι απαραίτητη επομένως η συζήτησή του, ώστε οι παρατάξεις να έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τις απόψεις τους και να αποφασιστούν οι ενέργειες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε σχέση με αυτό το ζήτημα.

Μάλιστα, η παράταξη «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» προτείνει στην συζήτηση να συμμετέχουν κατόπιν προσκλήσεως από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκπρόσωπος του αρμόδιου Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και εκπρόσωποι από σχετιζόμενους επιστημονικούς (Τ.Ε.Ε. Τμήμα Β.Α. Αιγαίου, ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Περιφερειακό Παράρτημα Αιγαίου κ.α.) και παραγωγικούς φορείς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ