Αυτοδιοίκηση

24/7/20 13:22

τελ. ενημ.: 24/7/20 13:22

Ο κορωνοϊός ακυρώνει τις συναυλίες στο Δημοτικό Στάδιο Χίου [vid]

"Δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να εφαρμοστούν όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ", ανέφερε ο Γιάννης Μανάρας

Την αναβολή των εκδηλώσεων στο Δημοτικό Στάδιο Χίου αποφάσισε η διοίκηση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου, εξαιτίας της αβεβαιότητας που επικρατεί  σε σχέση με την εξέλιξη της πανδημίας.

Όπως ανέφερε στον «π» ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιάννης Μανάρας, τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει θέσει ο ΕΟΔΥ για την πραγματοποίηση των συναυλιών, όπως για παράδειγμα η τήρηση των αποστάσεων, αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα για τη διεξαγωγή διοργανώσεων.

«Δεν είμαστε σίγουροι για το αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες αυτές τις απαιτήσεις. Έτσι αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε ούτε τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού», εξήγησε ο κ. Μανάρας.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ζήτημα της παραχώρησης του Δημοτικού Σταδίου στο Πανεπιστήμιο «Ιωνία», σημειώνοντας ότι το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την παραχώρηση του σταδίου έναντι χρηματικού τιμήματος, κάτι με το οποίο, όπως φαίνεται δεν συμφωνεί το κέντρο, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί το κομμάτι των συναυλιών που είθισται να διοργανώνει κάθε καλοκαίρι.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση