10.12.2018 10:17

Ο Δήμος καλεί τους οδηγούς του Υπεραστικού ΚΤΕΛ να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους στα δρομολόγια της Αμανής

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται ακόμη μία φορά οι κάτοικοι της Αμανής, καθώς το ζήτημα της μετακίνησης τους από και προς τα χωριά τους,  απασχολεί καθημερινά λόγω των διαφόρων προβλημάτων που προκύπτουν.

Αυτή τη φορά οι οδηγοί του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, επικαλούμενοι ελλείψεις προσωπικού ανακοίνωσαν ότι δεν μπορούν να πραγματοποιούν το δρομολόγιο μέχρι νεοτέρας.

Ο Δήμος Χίου με ανακοίνωση του καλεί το Δ.Σ. του Υπεραστικού ΚΤΕΛ να τηρήσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις, όπως και ο ίδιος είναι έγκαιρα συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις. «Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε την αγωνία των κατοίκων της Αμανής και καλούμε το ΔΣ του Υπεραστικού ΚΤΕΛ να τηρήσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις. Περιμένουμε άμεσα την επανέναρξη του δρομολογίου που συνδέει τα χωριά της Αμανής, το οποίο πληρώνει κανονικά ο Δήμος, καθώς και του σχολικού δρομολογίου από το οποίο εξαρτάται η λειτουργία του σχολείου», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ