26.9.2018 11:25

Μετά τις πάνες έρχονται τα κοντέινερ της ΒΙ.ΑΛ.

Καλούν συλλόγους και σωματεία να δηλώσουν ενδιαφέρον για το «δωράκι» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

Την επιτυχημένη εναλλακτική κοινωνική πολιτική του Δήμου Χίου που πρώτος εγκαινίασε ο αντιδήμαρχος ηλεκτροφωτισμού Γ. Καραμανής συνεχίζει επάξια ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χαλκειούς Κ. Φουτράκης, αυτή τη φορά με κοντέινερ που προορίζονταν για τη ΒΙ.ΑΛ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «π», τις οποίες επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος του Χαλκειούς Κ. Φουτράκης, η Ύπατη Αρμοστεία δώρισε 10 από τα κοντέινερ που προορίζονταν για εγκατάσταση στη ΒΙ.ΑΛ. στον Δήμο Χίου (κάτι για το οποίο δεν έλαβαν ενημέρωση τα συλλογικά όργανα ακόμα και σε επίπεδο πρόθεσης) προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες σωματείων και συλλόγων των κατοίκων των Καμποχώρων.

Χωρίς όμως να έχει προηγηθεί καμία επίσημη ενημέρωση συλλογικών οργάνων, όπως της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου ή του Δημοτικού Συμβουλίου, το στέλεχος της Δημοτικής Αρχής Βουρνού και πρόεδρος του Χαλκειούς ξεκίνησε τις επαφές του με συλλόγους και σωματεία της περιοχής καλώντας τους να δηλώσουν ενδιαφέρον (άραγε που;) προκειμένου να λάβουν ένα από τα συγκεκριμένα κοντέινερ.

Η πρώτη κρούση έγινε από τον ίδιο τον πρόεδρο του Χαλκειούς σε συγκεκριμένα μέλη της διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού, από τα οποία έλαβε την απάντηση ότι τη στιγμή που το χωριό δίνει μάχη ενάντια στις αυθαιρεσίες της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ δεν μπορεί να δέχεται τέτοιου είδους… δωράκια.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ