21.9.2021 15:03

Μέσα Οκτωβρίου ανοίγει το Ιωνικό κολυμβητήριο αλλά κλείνει ξανά τον Απρίλιο του 2022

Την Άνοιξη ξεκινούν οι εργασίες για την αλλαγή των καλυμμάτων

Την Άνοιξη αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες που αφορούν στην  αλλαγή καλυμμάτων στις δυο υδατοδεξαμενές του Ιωνικού κολυμβητηρίου.

Το Νομικό Πρόσωπο σύμφωνα με τον Πρόεδρο, Γ. Μανάρα, ξεκίνησε τις εργασίες συντήρησης προκειμένου αθλούμενοι και σωματεία να αθληθούν τουλάχιστον έως τον προσεχή Μάρτιο. Το κλείσιμο του κολυμβητηρίου θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο προκειμένου  να ολοκληρωθεί το έργο έως τον Ιούνιο του 2022. 

Μεταξύ άλλων ο κ. Μανάρας απάντησε στην κριτική που δέχθηκε από την παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Χίο» η οποία αναφέρθηκε στην καθυστέρηση των έργων στο Ιωνικό Κολυμβητήριο. Η παράταση που έλαβε ο εργολάβος από την αρμόδιο Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου αποτελεί όπως δήλωσε ο κ. Μανάρας δικαίωμα του εργολάβου και η εξάμηνη παράταση του έργου εντάσσεται στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Ο κ. Μανάρας ζήτησε οι πολίτες να δείξουν κατανόηση καθώς πρόκειται για δυο σημαντικά έργα που συντελούνται στο Ιωνικό Κολυμβητήριο:

«Μιλάμε για δυο πολύ σημαντικά που διενεργούνται στο Ιωνικό Κολυμβητήριο και είναι λογικό να υπάρχει όχληση των εμπλεκομένων χρηστών… Χρειάζεται κατανόηση από όλους για να μπορέσουμε να έχουμε ένα κολυμβητήριο που και για τις επόμενες δεκαετίες θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών».

Τέλος σχετικά με την ολοκλήρωση του έργου των ξενώνων στο Ιωνικό κολυμβητήριο αναμένεται σε σύντομο χρόνο να παραδοθεί.

 

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ