25.2.2022 15:00

Μείον δυο παραλίες στον «κατάλογο» των πολυσύχναστων παραλιών

Συνολικά 260.000 ευρώ, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή, για τη ναυαγοσωστική κάλυψη τεσσάρων πολυσύχναστων παραλιών, οι οποίες αναδείχθηκαν η παραλία της Αγίας Φωτεινής, του Καρφά, της Κώμης και του Βροντάδου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την παραπάνω απόφαση, έδωσε ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Κώστας Βεργίνας, ο οποίος, τόνισε ότι η εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Παναγιώτη Αναγνώστου και Υπηρεσιακών παραγόντων, είχε ως αποτέλεσμα ο Δήμος, να προχωρήσει άμεσα στις απαιτούμενες διαδικασίες με Διεθνή Διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα για την ναυαγοσωστική κάλυψη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους δυο εταιρίες σύμφωνα με τον κ. Βεργίνα:

«Έχουν αποστείλει προσφορές δυο ενδιαφερόμενες εταιρίες στο Δήμο άρα θεωρώ ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον στη διαγωνιστική διαδικασία και πιθανώς να δούμε και μια σημαντική έκπτωση».                                                                                                                     

Η μόνη διαφορά σε σχέση με τα περσινά δεδομένα, είναι ότι μειώνονται στις 4 παραλίες αντί των 6 εξαιρώντας έτσι την παραλία του Λιθίου και του Μέγα Λιμνιώνα. 

Ωστόσο ο κ. Βεργίνας, με εισήγηση του, στην Οικονομική Επιτροπή εξετάζεται να καλύψει ο Δήμος σε περίπτωση που έχει την οικονομική δυνατότητα και κάποιες άλλες παραλίες που δεν έχουν χαρακτηριστεί από την Επιτροπή ως «πολυσύχναστες».

 

 

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ