16.12.2021 21:51

Λειτουργικές και αισθητικές παρεμβάσεις Νομικού Προσώπου σε Κ.Α.Π.Η. και WC Κλειστού Γυμναστήριου

Σε σειρά επισκευαστικών εργασιών, έχει προχωρήσει το προσωπικό του Νομικού Προσώπου με στόχο την αισθητική αλλά και λειτουργική αποκατάσταση των WC του Κλειστού Γυμναστήριου, του Δημοτικού σταδίου Χίου αλλά και του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου του Κ.Α.Π.Η.

Τέλη Ιανουαρίου παραδίδονται τα WC του Κλειστού Γυμναστήριου

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Γ. Μανάρας αναφερόμενος στη αποκατάσταση του WC του Κλειστού Γυμναστήριου έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το είδος των εργασιών που λαμβάνουν χώρο:

«Προβαίνουμε στην αλλαγή ειδών υγιεινής, στην αλλαγή πλακιδίων τόσο στους τοίχους όσο στα δάπεδα και επισκευαστικές εργασίες που έχουν σχέση με την καθαίρεση επιχρισμάτων και βέβαια χρωματισμούς τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά».

Παράλληλα το Νομικό Πρόσωπο προχωρά στον καθαρισμό των χώρων Κ.Α.Π.Η. καθώς από τον Μάρτιο τελεί σε καθεστώς αναστολής λειτουργίας λόγω της πανδημίας.

Τις συγκεκριμένες εργασίες έχει αναλάβει η δημοτική εταιρία «Προμηθευτική»  και στόχος είναι με την επαναλειτουργία του να αλλάξει σημαντικά η εικόνα στην συγκεκριμένη δομή:

«Θεωρώ ότι τόσο με τις εργασίες που πραγματοποιούνται τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους, στους υπόγειους αλλά και στους εσωτερικούς όπου φιλοξενούνται όλα τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. … ώστε να απολαύσουν τους χώρους τα μέλη του όταν τεθεί σε λειτουργία».

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ