8.7.2024 9:30

ΛΑΣ Δήμου Χίου - Να σταματήσει τώρα η ταλαιπωρία των Μαστιχοπαραγωγων της Ιωνίας!

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου καταγγέλλει ότι το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στα Νένητα είναι εκτός λειτουργίας για δύο εβδομάδες, δημιουργώντας προβλήματα στους Μαστιχοπαραγωγούς και τους κατοίκους της περιοχής Ιωνίας. Καταγγέλλουν τον εμπαιγμό των κατοίκων και απαιτούν άμεση αποκατάσταση του προβλήματος. Επισημαίνουν ότι η πρώην Αγροτική Τράπεζα δόθηκε στις ιδιωτικές τράπεζες και το κατάστημα που εξυπηρετούσε τα χωριά έκλεισε. Επιπλέον, αναφέρουν ότι το Δημοτικό Συμβούλιο απέρριψε την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για αύξηση του ενοικίου της τράπεζας, με την αιτιολογία ότι η τράπεζα εξυπηρετεί τους πολίτες.

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Χίου

Εδώ και 2 εβδομάδες το ATM της Πειραιώς στα Νένητα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους Μαστιχοπαραγωγούς και τους κατοίκους της περιοχής στην Ιωνία!

Να σταματήσει τώρα ο εμπαιγμός τους. Να αποκατασταθεί άμεσα το πρόβλημα. Δεν φτάνει που δόθηκε προίκα η πρώην Αγροτική στις τράπεζες και έκλεισε το κατάστημα που εξυπηρετούσε τους κατοίκους στα χωριά. Τώρα δεν λειτουργεί ούτε καν το ATM και με τις υποχρεώσεις να τρέχουν.

Και κατά τα άλλα απέρριψαν την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για αύξηση του ενοικίου στο Δημοτικό Συμβούλιο, με το αιτιολογικό ότι δεν κερδίζει η τράπεζα, αλλά εξυπηρετεί!!!

Απαιτούμε άμεσα να λυθεί το πρόβλημα!

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ