12.7.2023 17:21

ΛΑΣ Δήμου Χίου - Η αλαζονεία ενός αντιδημάρχου..!

Το εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό θανάτωσης σκύλου σε τροχαίο, με πρωταγωνιστή αντιδήμαρχο του δήμου Χίου, που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα zoosos.gr, μετά από σχετική καταγγελία που έλαβε από τον δικηγόρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου κ. Παύλο Τομάζο, αναδεικνύει πέρα από την αλαζονική αντίληψη του ίδιου του αντιδημάρχου," που έτρεχε να προλάβει ραντεβού" , για τη ζωή των ζώων και τις σοβαρές ευθύνες της δημοτικής αρχής για τα αδέσποτα ζώα.

Η δημοτική αρχή τέσσερα χρόνια τώρα, περιφέρει από τόπο σε τόπο το συγκεκριμένο καταφύγιο για τα αδέσποτα, παρόλο που αποτελεί νομική υποχρέωσή της και με δεδομένη τη χρηματοδότηση του έργου.

Έχει φορτώσει την όλη δράση στις φιλοζωικές οργανώσεις και αρκείται σε κάποια χρηματοδοτικά μπαλώματα κυρίως για ζωοτροφές, θεωρώντας ότι έχει εξαντλήσει τις υποχρεώσεις της.

Επομένως το συγκεκριμένο απαράδεκτο συμβάν δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, αλλά αποτέλεσμα των κυβερνητικών πολιτικών που συνεχώς φορτώνουν αρμοδιότητες τους δήμους με ελάχιστους πόρους, αλλά και της δημοτικής αρχής η οποία επιδιώκει "φρου φρου και αρώματα" και όχι έργα που αναδεικνύουν με τον τρόπο τους και την πολιτισμική μας αντίληψη.

Ο σεβασμός προς τα ζώα είναι μία ακόμα ζητούμενη παράμετρος, γι αυτό και αναμένουμε έργα και όχι λόγια.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση θεωρούμε απαράδεκτη και καταδικαστέα  την συμπεριφορά του αντιδημάρχου όπως και όποιου άλλου συμπεριφέρονταν  κατά αυτό τον τρόπο. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ