26.2.2024 13:39

Κώστας Βεργίνας – «Τα χρήματα για την τουριστική προβολή ήρθαν αλλά δεν ήταν ονοματισμένα» (video)

Τη δική του εκδοχή για το αλαλούμ σχετικά με την επιχορήγηση των 500.000 ευρώ του Υπουργείου Μετανάστευσης στον Δήμο Χίου για τουριστική προβολή σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, έδωσε μέσα από σημερινές του δηλώσεις, ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης και πρώην Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Βεργίνας.

Αναλύοντας τη δική του εκδοχή, ο κ. Βεργίνας επεσήμανε ότι τα χρήματα ήρθαν στον Δήμο Χίου, με τον γενικό τίτλο: «Επιχορήγηση για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τη μεταναστευτική κρίση», κάτι που δημιούργησε σύγχυση με αποτέλεσμα τα χρήματα αυτά να διατεθούν για άλλο σκοπό.

«Από την πλευρά μου πάντως, όσο διαρκούσε αυτή η διαδικασία της προγραμματικής σύμβασης με τον ΕΟΤ, δεν γνώριζα να έχουν έρθει χρήματα στον Δήμο μας για τον συγκεκριμένο σκοπό», ανέφερε ο κ. Βεργίνας και προσέθεσε ότι: «τα χρήματα δεν χάθηκαν, από τη στιγμή που το Υπουργείο Μετανάστευσης τα έστειλε τότε τα χρήματα είναι εδώ».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ