17.3.2023 14:11

Χάρης Μπουρνιάς – Να παραιτηθεί ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυριάκος Ζωάνος- Βίντεο

Την παραίτηση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κυριάκου Ζωάνου, ζήτησε μέσα από παρέμβασή του στον «Π» μετά τη συνάντησή του με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Χίου Παντελή Βατούση, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Μπουρνιάς.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Μπουρνιάς αναφέρθηκε σε συνεντεύξεις σκοπιμοτήτων, προσθέτοντας παράλληλα ότι, η Δημοτική Αρχή «αδίκως πυροβολεί τον κεντρικό Λιμενάρχη Χίου», αφού όπως εξήγησε, ο κ. Βατούσης, είχε επισημάνει τα υπαρκτά ζητήματα ασφαλείας εδώ και αρκετό καιρό εγγράφως, με αφορμή τη μεσαία ράμπα του Λιμένα της Χίου.

Ο κ. Μπουρνιάς έκανε λόγο για «ειδήμονες ναυτίλους της δημοτικής αρχής», υπογραμμίζοντας ότι παρότι τα ζητήματα των προσκρουστήρων και της εκβάθυνσης είναι γνωστά εδώ και καιρό, η δημοτική αρχή δεν έκανε απολύτως τίποτα προς την κατεύθυνση της υλοποίησης αναγκαίων έργων για το λιμάνι της Χίου.

Τέλος διερωτήθηκε για πιο λόγο η εταιρεία έσπευσε να δρομολογήσει πλοίο προς τα Μεστά από τη στιγμή που αυτά τα ζητήματα ήταν ήδη γνωστά από το 2021.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ