19.10.2022 14:42

Επίσημος ομιλητής στην εκδήλωση του Olympia Forum ΙΙΙ ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κατόπιν προσκλήσεως θα συμμετάσχει ως επίσημος ομιλητής στην εκδήλωση του Olympia Forum ΙΙΙ που θα ξεκινήσει στην Αθήνα στο Ζάππειο Μέγαρο στις 20.10.2022 και θα ολοκληρωθεί στις 21 και 22 Οκτωβρίου με Συνεδρίες στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο Περιφερειάρχης θα συμμετέχει στην συζήτηση με θέμα «Αεροδρόμια, Λιμάνια, Σιδηρόδρομοι, Συνδεσιμότητα και Περιφερειακή Ανάπτυξη», που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 17:45 σε αίθουσα του Ζάππειου, με συντονιστή την κα Φαίη Χρυσοχόου. 

Σημειώνεται ότι το Olympia Forum ΙΙΙ αποτελεί πρωτοβουλία του Οικονομικού Forum των Δελφών, ένα Διεθνές Συνέδριο με καθοριστική συμβολή στο σχεδιασμό και εφαρμογή καινοτόμων στρατηγικών Περιφερειακής ανάπτυξης στην Ελλάδα σε όλους τους τομείς, Οικονομικό, επιχειρηματικό, τεχνολογικό και πολιτιστικό, μέσα από την ανάδειξη αναπτυξιακών πρωτοβουλιών και πρακτικών καλής διακυβέρνησης, που φέτος είναι αφιερωμένο στην ενδυνάμωση πόλεων και Περιφερειών. Σημειώνεται ότι η Περιφερειακή Ανάπτυξη και Συνοχή σε επίπεδο Ε.Ε έχει στρατηγική σημασία για την συνολική διαδικασία της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και έχει ως στόχο την μείωση των ανισοτήτων μεταξύ των κρατών μελών της Ε.Ε. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ