19.9.2022 14:13

Εκτός παιδικών σταθμών της Χίου παιδιά και βρέφη παρά της διαβεβαιώσεις της Δόμνας Μιχαηλίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παραδέχθηκε σε δηλώσεις του και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιάννης Μανάρας

Την δύσκολη πραγματικότητα που έχουν να αντιμετωπίσουν δεκάδες γονείς βρεφών και νηπίων της Χίου, παρά τις διαβεβαιώσεις της Δόμνας Μιχαηλίδου ότι κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικών σταθμών, ανέδειξε μέσα από σημερινές του δηλώσεις ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιάννης Μανάρας.

Όπως ανέφερε, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, αρκετά παιδιά θα μείνουν εκτός παιδικών σταθμών με την πλειονότητα αυτών να αφορούν κυρίως βρέφη. Ο ίδιος απέδωσε τη συγκεκριμένη εξέλιξη στην κάλυψη της δυναμικότητα των παιδικών σταθμών βάσει της οποίας δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα.

Το πρόβλημα πάντως επεκτείνεται και στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς αφού κάποιοι από αυτούς φέτος έμειναν εκτός του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ικανοποιήσουν αιτήματα γονέων.

Ερωτώμενος για τον ακριβή αριθμό των νηπίων, των βρεφών και των παιδιών που έμειναν εκτός ο κ. Μανάρας απάντησε ότι αυτός θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφών αφού ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη η εγγραφή μέσω τροφείων ή voucher.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ