Αυτοδιοίκηση

18/2/20 8:50

τελ. ενημ.: 18/2/20 15:47

ΗΧΗΤΙΚΟ- «Όχι» Κάρμαντζη σε νέο διάλογο με την Κυβέρνηση

"Η απόφαση για τοποθέτηση μηχανημάτων στο «17» θα πρέπει να είναι απόφαση συλλογικού οργάνου", το μήνυμα του Δημάρχου Χίου

Την άρνησή του να παραστεί στην προγραμματισμένη σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, κατέθεσε το πρωί της Τρίτης μέσω του politischios.gr ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

Απαντώντας στο ερώτημα του «π» αν υπάρχει βάση συζήτησης με την Κυβέρνηση μετά την προσωρινή παράταση των εργασιών διά στόματος Μηταράκη, ο Δήμαρχος Χίου τόνισε ότι οι αποφάσεις τόσο της Λαϊκής Συνέλευσης του Βροντάδου όσο και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου είναι σαφείς και δεν μπορούν να αλλάξουν.

«Δεν υπάρχουν νέα δεδομένα, τα μόνα δεδομένα είναι οι αποφάσεις μας να μη δεχτούμε νέες δομές και μάλιστα αυτού του βαθμού. Συνεπώς δεν πρόκειται να πάω σε αυτή τη συζήτηση γιατί δεν νομίζω ότι έχει να προσθέσει κάτι», ανέφερε ο ίδιος.

Παράλληλα σχολιάζοντας την απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης του Βροντάδου για χρήση των μηχανημάτων του Δήμου ώστε να εμποδιστεί η διέλευση συνεργείων και μηχανημάτων στο «17» ο Σταμάτης Κάρμαντζης υπογράμμισε ότι αυτό θα γίνει αλλά η όποια απόφαση θα πρέπει να παρθεί συντεταγμένα μέσα από απόφαση του ανώτατου θεσμικού οργάνου λήψης αποφάσεων, δηλαδή του Δημοτικού Συμβουλίου.

STAMATIS KARMANTZIS GIA KINHTOPOIHSEIS.mp3
Αρχείο mp3
Σχόλια άρθρου: 0