26.5.2023 13:41

Εγγυητής ο Δήμος ότι δεν θα μπει λουκέτο στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρδαμύλων – Βίντεο

"Θα πληρώσουμε όσα χρειαστεί για να καλύψουμε όσα δεν κάνει το κράτος", ανέφερε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Μανδάλας

 Η δημόσια παρέμβαση του συμπολίτη μας Αλέκου Καραμούζου, σχετικά με την τύχη του εγχειρήματος της μεταστέγασης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου των Καρδαμύλων, προκάλεσε την ανταπάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Παναγιώτη Μανδάλα.

Σε δημόσια τοποθέτησή του, ο αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος, θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, προκειμένου να τελεσφορήσει η μετεγκατάσταση σε κτίριο του Συνεταιρισμού Καρδαμύλων, αν και όπως είπε περιμένει να υλοποιηθεί η δέσμευση του Kardamylian Foundation για μερική χρηματοδότηση του κόστους που αναμένεται να φθάσει τις 100.000 ευρώ προκειμένου το κτίριο να καταστεί λειτουργικό.

Προς αυτή την κατεύθυνση ο κ. Μανδάλας εξήγησε ότι ο Δήμος πέρα από τις 30.000 ευρώ που έχει υποσχεθεί ότι θα διαθέσει, θα παραχωρήσει και το απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό για τις σχετικές μελέτες.

Παράλληλα απαντώντας στο ερώτημα εάν ο Δήμος είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει εξ ολοκλήρου το έργο της μετεγκατάστασης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, απάντησε θετικά, προσθέτοντας ότι ο Δήμος είναι εγγυητής της συνέχισης λειτουργίας του κλιμακίου για το καλό της Χίου και την ασφάλεια των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ