6.3.2019 11:06

Δείγμα διοικητικής... Βαβέλ

Η Περιφέρεια ασφαλτόστρωσε τον δρόμο του Θόλους και η ΔΕΥΑΝΧ αποφάσισε να κάνει την επομένη εργασίες κόβοντας κομμάτι της νέας ασφάλτου

Το έργο το έχουμε ξαναδεί ουκ ολίγες φορές. Οι διοικητικές υπηρεσίες και οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να μη συνεννοούνται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο τελικός ζημιωμένος να είναι ο δημότης της Χίου.

Ένα από τα τελευταία παραδείγματα που αναδεικνύει την έλλειψη συνεννόησης μεταξύ των υπηρεσιών είναι ο πολύπαθος δρόμος του Θόλους. Έτσι ενώ η Περιφερειακή Ενότητα Χίου αποφάσισε να επενδύσει χρήματα του περιφερειακού προϋπολογισμού για να φωταγωγήσει τον δρόμο και να αποκαταστήσει την προβληματική άσφαλτο αντικαθιστώντας τη με νέα, η ΔΕΥΑΝ Χίου είχε διαφορετική άποψη.

Χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση κι ενώ ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση της νέας ασφάλτου η ΔΕΥΑΝ Χίου αποφάσισε να προχωρήσει σε εργασίες κόβοντας κομμάτι της νέας ασφάλτου προκειμένου να τοποθετήσει υδρομετρητή.

«Φταίει ο εργολάβος»

Από την πλευρά του πάντως ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Χίου Παντελής Νεαμονίτης επέρριψε τις ευθύνες στον εργολάβο που έχει ανατεθεί το έργο, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μία παλιά εργολαβία (προ ενός έτους) την οποία αποφάσισε αυθαίρετα ο εργολάβος να υλοποιήσει τώρα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ