24.1.2020 17:12

ΒΙΝΤΕΟ- Επιβεβαίωσε τριβές αλλά και εξομάλυνση των σχέσεων

Προσλήψεις ειδικών συνεργατών, μετακινήσεις υπαλλήλων σε νέα καθήκοντα και μεταφορά γραφείων στην Π.Ε. Χίου δια στόματος Μουτζούρη

Ένα δημοσίευμα του politischios.gr ήταν αρκετό για να αναδείξει τις κακές σχέσεις μεταξύ των 3 αντιπεριφερειαρχών της Χίου, κάτι που αποτελούσε κοινό μυστικό σε τοπικό επίπεδο το τελευταίο χρονικό διάστημα.  

Ο Κώστας Μουτζούρης, έδρασε σχεδόν ακαριαία αλλά και πυροσβεστικά, πραγματοποιώντας, με αφορμή την παρουσία του στη Χίο, σύσκεψη και με τα τρία βασικά στελέχη του συνδυασμού του, δηλαδή τους Παντελή Μπουγδάνο, Παντελή Βρουλή και Νίκο Νύκτα, καθιστώντας σαφές ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί καμία συμπεριφορά που θα εκθέσει τον ίδιο ή τον συνδυασμό της Περιφερειακής Αρχής ανεπανόρθωτα.

Ο Περιφερειάρχης, μη μασώντας τα λόγια του, επιβεβαίωσε τα προβλήματα στην επικοινωνία μεταξύ των τριών,  κάνοντας λόγο για «τριβές» μεταξύ των προσώπων του συνδυασμού οι οποίες εξομαλύνθηκαν μετά από διεξοδική συζήτηση.

Οι αλλαγές

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, άμεσα θα γίνουν αλλαγές στο κτίριο της Π.Ε. Χίου με τη δημιουργία ενός γραφείου Συμβούλων απέναντι από το γραφείο του Παντελή Μπουγδάνου καθώς και μετακίνηση δύο υπαλλήλων του Τμήματος Τουρισμού της Π.Ε. Χίου σε θέσεις γραμματέων των δύο αντιπεριφερειαρχών Νίκου Νύκτρα και Παντελή Βρουλή.

Πρόσληψη Παπαδόπουλου με παρέμβαση Μηταράκη

Ο Περιφερειάρχης εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στην πρόσληψη του πρώην αντιδημάρχου Πρόνοιας του Δήμου Χίου και μετέπειτα υποψηφίου του συνδυασμού του Γιώργου Παπαδόπουλου σε θέση ειδικού συμβούλου, ευχαριστώντας τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη για την παρέμβασή του στη διαδικασία πρόσληψης.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ