22.4.2020 21:31

Από επιτροπή σε επιτροπή και από ψήφισμα σε ψήφισμα για το μεταναστευτικό

Και 3η επιτροπή με όνομα «επιτροπή αιρετών και κατοίκων για την πρόοδο της Χίου»

Πόλεμος εντυπώσεων μεταξύ αντικρουόμενων λογικών και πολιτικών για τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, με αφορμή τη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος στη Χίο.

Το διαδικτυακό ψήφισμα της «Επιτροπής Αιρετών και κατοίκων της Χίου» για το κλείσιμο της ΒΙ.ΑΛ., έφερε στο φως της δημοσιότητας τη διαδικτυακή παρουσία και δραστηριοποίηση μίας άλλης επιτροπής με την ονομασία «Επιτροπή Αιρετών και κατοίκων για την πρόοδο της Χίου».

Στη σελίδα της συγκεκριμένης επιτροπής στο Facebook, φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί στις 28 Μαρτίου 2020, κάνοντας τις πρώτες της αναρτήσεις, πριν μερικές ημέρες.

Η αντίδραση της Επιτροπής Αιρετών και οι βολές κατά Μηταράκη

Αυτό που προκάλεσε την αντίδραση της «Επιτροπής Αιρετών και Κατοίκων της Χίου», είναι το γεγονός ότι απέναντι στο δικό της διαδικτυακό ψήφισμα που ζητά το κλείσιμο της ΒΙ.ΑΛ. και τη μη δημιουργία νέας δομής στο νησί, στήθηκε ένα νεότερο διαδικτυακό ψήφισμα από τη νεοσύστατη «Επιτροπή Αιρετών και κατοίκων για την πρόοδο της Χίου», μέσα στο οποίο ζητείται το άμεσο κλείσιμο της ΒΙ.ΑΛ. και τη μεταφορά του Κ.Υ.Τ. σε εναλλακτική περιοχή μακριά από τον αστικό ιστό και τους κατοικημένους οικίσκους.

Παράλληλα η πρώτη επιτροπή καταγγέλλει μέσα από ανακοίνωσή της, τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη ότι βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία της τρίτης κατά σειρά επιτροπής, χωρίς μέχρι στιγμής η τελευταία να έχει δώσει στίγμα των προθέσεών της καθώς και των όσων πρεσβεύει.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ