5.9.2023 16:46

Λεωνίδας Κωστάλας: "Να παραδώσουμε καλύτερη Εκπαίδευση στη νέα γενιά"

Λεωνίδας Κωστάλας - Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Σύμπραξη Δημιουργίας

Γεννήθηκα στην Δασκαλόπετρα Βροντάδου Χίου το 1962. Γονείς μου είναι ο Απόστολος και η Μαρία Κωστάλα. Αδέλφια μου ο Υποναύαρχος Π. Ν. Στέλιος Κωστάλας και ο Δικηγόρος Αντώνης Κωστάλας.

Είμαι παντρεμένος με την Γεωπόνο Μαρία Κοκκινάκη και έχουμε δύο παιδιά, τον Απόστολο Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο και τον Γεώργιο Πολιτικό Μηχανικό.

Είμαι κάτοχος των Πτυχίων Πολιτικού Μηχανικού Τ.Ε., Παιδαγωγικών Σπουδών ΣΕΛΕΤΕ και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στις Επιστήμες της Αγωγής - Διδακτική των Θετικών Επιστημών.

Από το 1990 έως το 2005 εργάσθηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ και εργολήπτης κατασκευαστής Δημόσιων και ιδιωτικών έργων. Από το 2005 και μέχρι την συνταξιοδότησή μου, δραστηριοποιήθηκα στον χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως καθηγητής σε πολλά Λύκεια της Χίου και τα τελευταία οκτώ χρόνια ως Διευθυντής του ΔΙΕΚ Χίου με υπηρεσιακή συνέπεια, ήθος και Επαγγελματική δεοντολογία.

Από τον Δεκέμβριο του 2022 και μέχρι σήμερα δραστηριοποιούμαι στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως πρόεδρος της, σε ένα πολύ υπεύθυνο και νευραλγικό θεσμό που επηρεάζει όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια του νομού μας.

Πρόθεσή μου είναι μέσα από το Συνδυασμό Σύμπραξη Δημιουργίας για την Νέα Χίο με ηγέτη τον σημερινό Δήμαρχό μας Σταμάτη Κάρματζη, να συνεχίσω την προσφορά στον Τόπο μας βοηθώντας με όλες μου τις δυνάμεις τους Συμπολίτες μας!!!

Κωστάλας Λεωνίδας

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ