30.4.2019 12:14

Επιστρέφει στον προεκλογικό αγώνα του συζύγου της η Δ. Μουτζούρη

Μετά από μήνες απουσίας, λόγω τραυματισμού που υπέστη, η Δήμητρα Μουτζούρη, σύζυγος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη, επιστρέφει δυνατότερη στον προεκλογικό αγώνα του συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης», πραγματοποιώντας επισκέψεις σε ευάλωτες και παραγωγικές ομάδες των νήσων του Βορείου Αιγαίου. Η αρχή έγινε στη Λέσβο, ενώ σειρά έχει η Χίος.

Πρώτη στάση έγινε στη Λέσβο όπου επισκέφθηκε το Γηροκομείο της πόλης, το Παράρτημα του «Χαμόγελου του παιδιού», τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων  και τους Συλλόγους Νεφροπαθών και Σκλήρυνσης κατά Πλάκας.  Η κ. Μουτζούρη με τις ιδιαίτερες ευαισθησίες της -δραστηριοποιείται χρόνια με ανάλογα θέματα και ομάδες - αφουγκράστηκε  τα προβλήματα των ανθρώπων  της Λέσβου, παράλληλα εκτίμησε  τα μοναδικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά  των προϊόντων της Αιγιακής Γης, γνωρίζοντάς τα μέσα από συναντήσεις που πραγματοποίησε με παραγωγικές ομάδες και ανθρώπους που επιχειρούν στο νησί, διακρίνοντας τη δυναμική του αγροτουριστικού τομέα.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε μονάδες παραγωγής ελαιολάδου και τυροκομικών προϊόντων, γυναικείους συνεταιρισμούς , ποτοποιίες, αποκτώντας προσωπική άποψη της δυναμικής του πρωτογενούς τομέα.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ