2.6.2019 23:34

Εκτόξευσε στον θρόνο της Περιφέρειας η Χίος τον Μουτζούρη

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και με όλα τα στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ  και όχι μόνο στο πλευρό της Χριστιάνας Καλογήρου, ο  συνδυασμός «Άλμα Ανάπτυξης» του Κώστα Μουτζούρη κατάφερε το ακατόρθωτο και κέρδισε με συντριπτική διαφορά 5978 ψήφων τη Χίο και εν τέλει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με εννέα μονάδες.

Οι ψηφοφόροι της Χίου αυτή την Κυριακή απέδειξαν ότι δεν   ακολουθούν κομματικές γραμμές και επιθυμούν να αλλάξουν σελίδα στην Περιφέρεια, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Κώστα Μουτζούρη.

Η διαφορά καταγράφεται στους 5978 ψήφους και όπως ήταν αναμενόμενο οι πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του Κ. Μουτζούρη ήταν έξαλλοι.

« Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους για τον τίμιο αγώνας τους και όλους όσους μας στάθηκαν και μας υποστήριξαν.  Δώσαμε έναν αγώνα κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες , ακουμπήσαμε όμως τη ψυχή του Χιώτη, ο οποίος μας εμπιστεύτηκε και είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του. Όλοι μαζί ως μία ομάδα, όπως ακριβώς ξεκινήσαμε, θα δουλέψουμε για να φτάσουμε τη Χίο ψηλά», ανέφερε φανερά συγκινημένος ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παντελής Μπουγδάνος, περιστοιχισμένος από όλη την ομάδα του Κ. Μουτζούρη στη Χίο.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ