22.4.2019 12:12

Ακραία προεκλογική πόλωση στο Νεχώρι

Γέμισαν όλο το χωριό με χυδαία συνθήματα κατά όσων επιχειρούν να συστήσουν ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο

Πρωτοφανή περιστατικά που παραπέμπουν σε προ πολλών ετών εποχές παραπέμπουν τα όσα συμβαίνουν στο Νεχώρι τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την προσπάθεια σύστασης ενιαίου τοπικού ψηφοδελτίου με την ονομασία «Ενωτική Πρωτοβουλία για το Νεχώρι».

Η συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται ότι δεν άρεσε σε μερίδα κατοίκων του χωριού οι οποίοι αποφάσισαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους, γεμίζοντας τους τοίχους του Νεοχωρίου με χυδαία συνθήματα κατά του επικεφαλής της κίνησης «Ενωτική Πρωτοβουλία» Δημήτριου Αγκά.

«Δεχθήκαμε μία πρωτοφανή επίθεση που είχε ως στόχο και τον συνδυασμό και το πρόσωπό μου. Τα συνθήματα γράφτηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, πιθανά την Κυριακή τα ξημερώματα και είναι σε 15 σημεία μέσα στο χωριό. Κάποιοι φαίνεται ότι τελικά ενοχλήθηκαν από αυτή την κίνηση, όπως η απόφαση για έναν υπερκομματικό συνδυασμό για το καλό του Νεοχωρίου αποφασίστηκε μέσα στο καλοκαίρι. Είναι ένα τοπικό ψηφοδέλτιο με ανθρώπους οικογενειάρχες και επιχειρηματίες», ανέφερε στον «π» ο κ. Αγκάς, σημειώνοντας ότι η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει και το υλικό των καμερών ασφαλείας που κατέγραψαν τον δράστη του περιστατικού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ