Αθλητισμός

30/10/17 23:34

τελ. ενημ.: 31/10/17 12:18

Υποχρεωτική από 1η Νοεμβρίου η χρήση κάρτας αθλητή στο Ιωνικό Κολυμβητήριο

ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Απόλυτα προς την σωστή κατεύθυνση κινείται η απόφαση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου να ξεκινήσει εδώ και καρό τις διαδικασίες για την έκδοση αθλητικής κάρτας για οποιανδήποτε χρησιμοποιεί τις υποδομές του Ιωνικού Κολυμβητηρίου.

Η προσπάθεια ευοδώθηκε και από 1η Νοεμβρίου, δικαίωμα στις παρεχόμενες από το Κολυμβητήριο υπηρεσίες θα έχουν μόνο όσοι έχουν προμηθευτεί την συγκεκριμένη κάρτα μέσω των σωματείων του ή των προπονητών ή των υπηρεσίων του Νομικού Προσώπου.

Η κάρτα πέρα από τις βασικές πληροφορίες για τον κάθε αθλούμενο περιλαμβάνει και θέτει εις γνώση της διοίκησης του Κολυμβητηρίου τις απαραίτητες ιατρικές βεβαιώσεις για την χρήση των υποδομών, ενώ εξυπακούεται ότι όποιος ή όποια δεν διαθέτει κάρτα δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου.

Σήμερα στο Ιωνικό αθλούνται περίπου 1000 αθλητές (άλλοι μέσω σωματείων και άλλοι τις ώρες κοινού). Με την παροχή της κάρτας το Κολυμβητήριο σταδιακά θα δημιουργήσει μία βάση δεδομένων για το πόσοι πραγματικά είναι εκείνοι που αθλούνται, τι ακριβώς χρησιμοποιούν και ποιες ώρες πιθανά προσέρχονται, στοιχεία απαραίτητα για σύγχρονες υποδομές.

«Αυτό σημαίνει υπευθυνότητα έναντι των άλλων χρηστών ,σιγουριά ότι υπάρχει η δυνατότητα από πλευράς υγείας για να μπορούμε να αθληθούμε ,πράγματα πολύ ουσιαστικά και σοβαρά που έπρεπε εδώ και χρόνια να εφαρμόζονται όπως συμβαίνει παντού. Κατά δεύτερο λόγο η σχέση χρήστη - οργανισμού γίνεται πιο ουσιαστική και με τα στοιχεία επικοινωνίας θα προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε είτε απευθείας ,είτε μέσω των ομάδων για πράγματα που συμβαίνουν στο χώρο και σας αφορούν πάντα σε σχέση με την χρήση του Ιωνικού Κολυμβητηρίου. Αυτό δεν θα ήταν δυνατόν να συμβεί εάν δεν υπήρχε συνεργασία και κατανόηση .Είναι πολύ σημαντικό και αισιόδοξο το γεγονός ότι το επίπεδο συνεργασίας είναι υψηλό και ότι πολλοί αναγνωρίζουν ότι πρέπει να γίνουν ακόμη βήματα στην κατεύθυνση της οργάνωσης», αναφέρει και σε μήνυμά του στο Fb o υπεύθυνος του Κολυμβητηρίου  Νίκος Λαμπρινούδης. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση