Αθλητισμός

10/10/17 11:47

τελ. ενημ.: 10/10/17 11:47

Ξεκινά το Πρωτάθλημα στο Πόλο

Ξεκινά το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών στις 14/10/2017. Ο Ν.Ο.Χίου Astra Airlines αγωνίζεται αδιάλειπτα στην Α1 από το 1979. Η ομάδα φέτος, με τον νέο προπονητή Μιχάλη Λαζαρίδη έχει πραγματοποιήσει αρκετές μεταγραφές και είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Φέτος η προπονητική έδρα της ομάδας θα βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι Χιώτες υδατοσφαιριστές που σπουδάζουν εκεί.

Την 1η και 2η αγωνιστική ο ΝΟΧ Astra Airlines αγωνίζεται εκτός έδρας εναντίον της Βουλιαγμένης και του Υδραϊκού ΝΟ αντίστοιχα.

Ο πρώτος εντός έδρας  αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Ιωνικό Κολυμβητήριο εναντίον του ΝΟ Χανίων την Τετάρτη 25/10/2017 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την Astra Airlines, τους υπόλοιπους χορηγούς, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, το Δήμο Χίου, τους βουλευτές Χίου κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη και κ. Νότη Μηταράκη, το δήμαρχο Χίου κ. Μανώλη Βουρνού και όλους τους φορείς της Χίου για την πολύτιμη στήριξη τους.

Τέλος εύχεται καλή αγωνιστική περίοδο σε όλους τους αθλητές και όλες τις ομάδες.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση