Αθλητισμός

5/10/17 12:18

τελ. ενημ.: 5/10/17 12:18

Τριπλή χιώτικη βράβευση στους Αιγαιοπελαγήτικους Αγώνες

ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ και ένας προπονητής από το νησί μας θα βραβευθούν για τις επιδόσεις τους

Το ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο της Μυκόνου είναι έτοιμο να υποδεχτεί το Σαββατοκύριακο 7 – 8 Οκτωβρίου τα αθλητικά νιάτα του Αιγαίου, αλλά και τους Έλληνες πρωταθλητές στίβου στο πλαίσιο των 29ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου.

Οι αγώνες διοργανώνονται από το Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής  Πολιτικής – Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, το Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Μυκόνου και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κυκλάδων.

Συνολικά πάνω από 500 αθλητές από τα 18 νησιά θα πάρουν μέρος ενώ από τη Χίο θα συμμετέχουν ο Παγχιακός , ο ΦΟΒ, ο Έφηβος , η Ολυμπιάδα και οι Ίωνες ΑμεΑ.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Σάββατο 7/10, στην τελετή έναρξης των αγώνων η οργανωτική επιτροπή  θα τιμήσει τους αθλητές και αθλήτριες των σωματείων του Αιγαίου που έχουν πετύχει ξεχωριστές αθλητικές διακρίσεις, εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες και πέτυχαν πρώτες νίκες σε ατομικό αγώνισμα στα πανελλήνια πρωταθλήματα του 2017.Μαζί με τους αθλητές θα βραβευθούν και οι προπονητές των σωματείων που διακρίθηκαν.

Το νησί μας θα τιμηθεί εις τριπλούν, καθώς στο πρόγραμμα βραβεύσεων έχουν συμπεριληφθεί ο Χριστόφος Μερούσης του ΦΟΒ, η αθλήτρια ΑμεΑ Θεοδώρα Κουστουράκη από το σωματείο των Ιώνων και ο προπονητής των Ιώνων Κώστας Παπανικολάου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σωματείου του Εφήβου θα συμμετάσχει στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες με αποστολή 19 ατόμων. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση