Αθλητισμός

13/1/18 21:26

τελ. ενημ.: 15/1/18 15:03

Τι νίκη, Όμιλε μου…

Στην πιο συναρπαστική ως τώρα αναμέτρηση του πρωταθλήματος ο Ναυτικός Όμιλος Χίου βούλιαξε τη Βουλιαγμένη και παρέδωσε διαπιστευτήρια ότι η ομάδα του νησιού μας βρίσκεται σε διαρκή τροχιά ανόδου, ικανή να της παραδώσει το ένα από τα πρώτα τέσσερα εισιτήρια του πρωταθλήματος.

Σε ένα παιχνίδι για γερές καρδιές ο Όμιλος μίλησε τελευταίος 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης σε μια καθαρά «ελληνική» νίκη, καθώς δίχτυα βρήκαν μόνο Έλληνες αθλητές του. Ο ΝΟΧ μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει το παιχνίδι και βρέθηκε να προηγείται λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο με 4 – 0, με την Βουλιαγμένη να … δίνει σημεία ζωής για πρώτη φορά με τον Βάσιτς προς το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου, κλείνοντας το ημίχρονο με 4-1. Νωρίτερα Καλογεράκος, Πανταζόπουλος, Καζάζης και Καρακάσης είχαν βάλει φωτιά στο «Ιωνικό».

Στο τρίτιο οκτάλεπτο η εικόνα μεταβλήθηκε. Με επιμέρους σκορ 5 -2, τον Βάσιτς να πυροβολεί και τον Γκιουβέτση να διαμορφώνει το 6-6, όλα έδειχναν ότι η Βουλιαγμένη είχε την ποιότητα και την αντοχή να ανατρέψει την κατάσταση.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο έσπασαν καρδιές. Ο Παπούκας έβαλε ξανά το ΝΟΧ σε … θέση οδηγού (7-6), με τον Βάσιτς να δίνει πάλι την απάντηση (7-7). Ο Καλογεράκος βρήκε για τρίτη φορά δίχτυα για το 8-7 και ο Παπούκας έβαλε τις βάσεις της μεγάλης νίκης (9-7). Η Βουλιαγμένη ωστόσο δεν είχε ακόμα ξεψυχήσει. Ο Καπότσης διαμόρφωσε το 9-8 και ο εκτελεστής Βάσιτς έφερε ξανά το ματς στα ίσια 28΄΄ πριν το τέλος. Δυο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη όμως ο Καρακάσης σημάδεψε σωστά κι έδωσε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στον ΝΟΧ τα τελευταία χρόνια. Νίκη – προειδοποίηση ότι το ΝΟΧ πρέπει να τον σέβεσαι και να τον υπολογίζεις, ακόμα κι αν είσαι η Βουλιαγμένη.   

ΝΟ Χίου Astra Airlines – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-9 (2-0, 2-1, 2-5, 4-3)

ΝΟ Xίου (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης, Μπερτόλης, Τεσάνοβιτς, Μαρουλάς, Καρακάσης 3, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 1 Παπούκας 2, Σωτηράκης, Καλογεράκος 3, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Σωτηριάνος, Καζάζης 1.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 2, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση