22.2.2021 17:01

Συγχαρητήρια Δημάρχου για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μέσα στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε καθημερινά εξαιτίας της πανδημίας, ειδήσεις όπως η νίκη της εθνικής μας ομάδας στην υδατοσφαίριση μας περιποιούν ιδιαίτερη τιμή και χαρά και ειδικότερα η συμμετοχή των ‘δικών’ μας αθλητών που συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η νίκη που πέτυχε η εθνική ομάδα πόλο ανδρών επικρατώντας επί της Ρωσίας με 13-10, εξασφάλισε την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και είχε έντονο άρωμα Χίου καθώς ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Φουντούλης και ο Κώστας Γκιουβέτσης είναι Χιώτες αθλητές προερχόμενοι από το Ναυτικό Όμιλο Χίου.

Οι δύο αυτοί αθλητές κάνουν υπερήφανο τόσο το νησί μας όσο και ολόκληρη την Ελλάδα δείχνοντας το τεράστιο αθλητικό τους πνεύμα και τις ικανότητες τους καθώς και την αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται στον ΝΟΧ. 

Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα και ειδικότερα στο Γιάννη Φουντουλή και τον Κώστα Γκιουβέτση, τον προπονητή τους και τις οικογένειας τους. 

Ο Δήμος Χίου βρίσκεται πάντοτε κοντά στον αθλητισμό και στηρίζει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του τόπου μας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ