21.4.2023 17:02

Συγχαρητήρια Δημάρχου στους διακριθέντες αθλητές του Chios Karate Academy

Το Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη επισκέφθηκαν σήμερα (21/4) παρουσία και του προπονητή τους κ. Γιάννη Τσαρούχα οι διακριθέντες αθλητές καράτε του αθλητικού σωματείου Chios Karate Academy, Κορίνα Κουταλιάρη και Δημοσθένης Κουταλιάρης, οι οποίοι συμμετείχαν με την εθνική ομάδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) στο επίσημο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καράτε εφήβων/νέων και under 21 κατακτώντας την 5η και 7η θέση αντίστοιχα.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους άξιους νέους αθλητές τονίζοντας ότι η διάκρισή τους πέρα από τη χαρά και την υπερηφάνεια που γεμίζει την ψυχή μας, εκπληρώνει και έναν ακόμη σπουδαίο σκοπό, αφού το όνομα του ακριτικού μας νησιού τιμάται εκτός των συνόρων της Πατρίδας μας. Με τον τρόπο αυτό οι αθλητές μας γίνονται πρεσβευτές της Χίου στο εξωτερικό, προβάλλοντας θετικά πρότυπα και ιδανικά. Όπως υπογράμμισε μάλιστα ο προπονητής των αθλητών κ. Τσαρούχας, η 5η θέση της Κορίνας Κουταλιάρη αποτελεί τη μεγαλύτερη διάκριση για τους Χιώτες αθλητές στο χώρο του καράτε, ενώ ο ζήλος και η προσωπικότητα και των δύο είναι βέβαιο ότι θα επιφέρουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο Δήμαρχος σε αυτό το πλαίσιο ευχήθηκε καλή συνέχεια στην πορεία τους, συγχαίροντας παράλληλα τον προπονητή τους αλλά και τους γονείς τους που στηρίζουν σθεναρά την αγάπη τους για τον αθλητισμό.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ