Αθλητισμός

2/10/17 15:06

τελ. ενημ.: 20/2/18 18:53

Σε παιδικό γήπεδο στίβου μετέτρεψε την πλατεία Βουνακίου ο Παγχιακός

Τη δυνατότητα σε 70 παιδιά να γνωρίσουν τα αθλήματα του κλασσικού αθλητισμού έδωσε η διοργάνωση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, του kids athletics από τον Παγχιακό. «Μέχρι τώρα επικρατούσε η άποψη ότι η ενασχόληση με τον στίβο γίνεται μόνο όταν ωριμάσει το παιδί. Σταδιακά ανατρέπεται και πλέον, μέσω των kids athletics, τα παιδιά από την ηλικία του νηπιαγωγείου έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα βήματα τους στον στίβο χωρίς να κινδυνεύσουν», εξηγεί το στόχο της εξαιρετικής πρωτοβουλίας η προπονήτρια του Παγχιακού, Ρούλα Τσικολή.

Στο ευρύ γήπεδο της πλατείας Βουνακίου τα παιδιά χωρίστηκαν σε 4 ομάδες και αγωνίστηκαν σε 5 διαφορετικές δραστηριότητες. Στις ρίψεις, χρησιμοποιώντας αφρώδες ακόντιο, στο άλμα εις μήκος, στο επί κοντώ, στα εμπόδια και στην αντοχή.

«Είχαμε παράλληλα τη δυνατότητα να ανιχνεύσουμε όσα παιδιά ξεχώρισαν και να ενημερώσουμε τους γονείς τους ότι υπάρχουν δυνατότητες εξέλιξης τους στον αθλητισμό με τμήματα στον Παγχιακό που αφορούν παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών», συμπληρώνει η κ. Τσικολή.

Σημαντική για τη διοργάνωση ήταν η υποστήριξη από τους χορηγούς, τους οποίους ευχαρίστησε η διοίκηση του Παγχιακού. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση