Αθλητισμός

16/12/17 19:02

τελ. ενημ.: 18/12/17 11:30

Πήρε αμπάριζα και την Γλυφάδα

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ο Όμιλος κέρδισε και την Γλυφάδα 8-7 μέσα στο Ιωνικό

Ένα παιχνίδι ντέρμπι από εκείνα που πραγματικά απολαμβάνει να βλέπει ο κόσμος στο Ιωνικό Κολυμβητήριο παίχτηκε το Σάββατο ανάμεσα στο ΝΟΧ και την Γλυφάδα, με την ομάδα του νησιού να παίρνει μία ακόμη σπουδαία νίκη χάρη στην τακτική και την επιμονή των παικτών της.

Παρά την σθεναρή αντίσταση της Γυλφάδας που έβρισκε απάντηση και μάλιστα άμεση σε κάθε γκολ του ΝΟΧ, η κλειστή άμυνα, η αποτελεσματικότητα του Καραμπέτσου στο τέρμα του Ομίλου και λίγο η τύχη, σκόρπισαν χαμόγελα στο τέλος του αγώνα.

Από το πρώτο λεπτό ο ΝΟΧ με το κλασσικό δίδυμο Παπούκα- Καρακάση έδειξε ότι  έχει το πάνω χέρι στην εξέλιξη του ματς. Οι απαντήσεις όμως από Παπαναστασίου, Χατζηγούλα και Γιαννόπουλο ήταν σχεδόν άμεσες.

Με τον Στέλιο Μιμίδη αλλά και τον Ουζμπέκο Ρουστάμοφ σε πολύ καλή μέρα (ιδιαίτερα ο Ρουστάμοφ πέτυχε ένα όμορφο γκολ μετά από κλέψιμο στον Γαβαλά) και σκόρερ του αγώνα στο τρίτο γκολ το Νικόλα Καλαργυρό, κατάφερε και πανηγύρισε τη νίκη, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του 2017 για το πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά:

 

ΝΟΧ: Καραμπέτσος, Μιμίδης (2), Ρουστάμοφ (2), Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός (1),  Καρακάσης (2), Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας (2), Μαρουλάς,, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Γδύσης, Καζάζης.

 

ΓΛΥΦΑΔΑ: Γαβαλάς, Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου, Παπασηφάκης (1), 

Παπαναστασίου (2), Γιαννόπουλος (2), Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας (2), Αλβέρτης, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης, Σαλτέρης. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση