Αθλητισμός

9/1/18 11:45

τελ. ενημ.: 9/1/18 11:46

Καραμπέτσος: «Οδηγός το καλό κλίμα, απρόβλεπτο το πρωτάθλημα»

Μια ακόμη νίκη στην ξέφρενη πορεία που πραγματοποιεί φέτος στην Α1 Ανδρών πέτυχε ο ΝΟ Χίου, που επικράτησε την Παρασκευή με 11-6 του Πανιωνίου και παραμένει στην 3η θέση, μαζί με τον Εθνικό.

Ένας από τους θεμέλιους λίθους της ομάδας του Μιχάλη Λαζαρίδη, ο Φίλιππος Καραμπέτσος, μίλησε στο pisina.net για τους λόγους πίσω από τις καλές εμφανίσεις, ξεκαθάρισε πως ακόμη τίποτε δεν έχει κριθεί, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι φέτος παρακολουθούμε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

«Θεωρώ πως ο βασικός λόγος για τις θετικές μας εμφανίσεις είναι το καλό κλίμα που υπάρχει εντός της ομάδας, όπως επίσης και η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους μας. Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το φετινό καταφέραμε να κερδίσουμε κρίσιμης σημασίας ματς και αυτό μας βοήθησε να αποκτήσουμε ψυχολογία. Από εκεί και πέρα, βέβαια, δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμη τίποτα και όπως βλέπουμε όλα τα ματς κρίνονται στο γκολ, δεν χωρούν προβλέψεις».

Για το αν αλλάζει κάτι στον αρχικό σχεδιασμό του ΝΟΧ μετά τον πρώτο γύρο: «Κατά την προσωπική μου εμπειρία, ακόμη δεν έχουμε εξασφαλίσει καν την παραμονή. Βλέπουμε πως ορισμένες ομάδες ενισχύονται τώρα με ξένους παίκτες και θέλει μεγάλη προσοχή, υπομονή και επιμονή η συνέχεια. Εκτιμώ πως μετά τα πρώτα τέσσερα κρίσιμα ματς του Β’ Γύρου θα μπορούμε να μιλάμε πλέον με μεγαλύτερη σιγουριά».

Τέλος, αναφορικά με το φετινό πρωτάθλημα, που είναι εξαιρετικά αμφίρροπο και εντυπωσιακό: «Σίγουρα τον κάθε αθλητή τον ενδιαφέρει να παίζει σε παιχνίδια που είναι ντέρμπι. Φέτος έχουμε κερδίσει πολύ κόσμο στο άθλημά μας και είναι μια ευκαιρία να το αγκαλιάσουν ακόμη περισσότεροι. Πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα βήματα ώστε να βοηθήσουμε αυτό το άθλημα που μας έχει προσφέρει τόσες επιτυχίες και να αναπτυχθεί περαιτέρω, να μπουν χορηγοί και να το αγκαλιάσει ο κόσμος. Για αυτό και ευχαριστούμε και όλα τα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία καθημερινά συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την προώθηση του αθλήματός μας με κάθε τρόπο». 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση