Αθλητισμός

26/10/17 11:15

τελ. ενημ.: 20/2/18 18:53

Έριξε γκολ στα δίχτυα των Χανίων το δίδυμο Ρουστάμοφ- Καλογεράκου

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του εντός έδρας ο Ν.Ο. Χίου – Astra Airlines που επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης με 12- 10 του Ν.Ο. Χανίων και πλέον έχει 6 βαθμούς στον πίνακα της βαθμολογίας.

Με μπροστάρηδες το δίδυμο Ρουστάμοφ- Καλογεράκου και την πολύ καλή εμφάνιση από Πανταζόπουλο και Πάπουκα, ο Όμιλος προηγήθηκε σχεδόν σε όλες τις περιόδους των Χανίων και θα μπορούσε να έχει πετύχει ακόμη πιο ευρύ σκορ αν είχε προσέξει τις λεπτομέρειες.

Η ομάδα του Μιχ. Λαζαρίδη εμφανίστηκε σαφώς πιο βελτιωμένη και με την προσθήκη του Ουζμπέκου Ρουστάμοφ (το έχει το γκολ) αποδεικνύει ότι τουλάχιστον στα εντός Χίου παιχνίδια και με την βοήθεια του κόσμου, όλα τα παιχνίδια θα κριθούν στην τακτική και όχι στην ποιότητα.

Παρά το ευρύ κάλεσμα του Ν.Ο. Χίου ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε ως όφειλε στην πρεμιέρα του Ομίλου στο Ιωνικό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει οι διοικητικά να εξεταστεί και να επιλυθεί, καθώς η ποιότητα της ομάδας που χτίστηκε από το καλοκαίρι δεν αξίζει να αγωνίζεται σε άδεια καθίσματα.

ΝΟ Χίου – ΝΟ Χανίων 12-10

Οκτάλεπτα (4-1, 2-4, 3-2, 3-3)

ΝΟ Χίου (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης, Ρουστάμοφ 3, Τεσάνοβιτς 1, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 2, Παπούκας 2, Μόκκας, Καλογεράκος 3, Πέττας 1, Αϊβαλιώτης, Σωτηριάνος, Καζάζης

ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Πολυγεώργης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 4, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης 3, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης

 

ΦΩΤΟ: Κώστας Αναγνώστου

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση