Αθλητισμός

12/11/17 9:57

τελ. ενημ.: 12/11/17 19:54

Εντυπωσίασε τον Ολυμπιακό η εξέδρα στο «Ιωνικό» κολυμβητήριο

Καμία σύγκριση δεν υπάρχει με άλλη ομάδα και πολύ περισσότερο σχετικά με τον λαό του Ολυμπιακού! Αυτό τόνισε και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στο πόλο, Θοδωρής Βλάχος, μετά τη νίκη στη Χίο και την παρουσία του κόσμου του Θρύλου:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο πιστεύαμε ότι θα το κερδίσουμε, αλλά σίγουρα έπρεπε να προσπαθήσουμε αρκετά, για να έχουμε μια ευρεία νίκη.

Σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι στον συγκλονιστικό κόσμο του Ολυμπιακού ο οποίος καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τραγουδούσε για την ομάδα μας, νιώθαμε ότι ήμασταν στον Πειραιά και το Παπαστράτειο!

Νομίζω ότι μόνο εμείς μπορούμε να απολαύσουμε κάτι τέτοιο, να έχουμε δηλαδή τέτοια στήριξη από τον κόσμο μας σε όποιο κολυμβητήριο παίζουμε. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι μας και την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε: «Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν σήμερα στο κολυμβητήριο της Χίου για να μας υποστηρίξουν, τόσο τα παιδιά από τον τοπικό σύνδεσμο όσο και όλους όσους ταξίδεψαν σήμερα μέχρι εδώ για να δώσουν όλοι μαζί ενα βροντερό παρών. Πάντα είναι ευχάριστο να αγωνιζόμαστε σε τέτοια ατμόσφαιρα.

Από την πλευρά μας ελπίζω με τον τρόπο μας να βοηθήσαμε κι εμείς τον Ηλία, να του δώσαμε δύναμη και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον».

(πηγή: www.redking.gr

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση