Αθλητισμός

13/10/17 21:11

τελ. ενημ.: 14/10/17 20:18

«Είμαστε χαρούμενες που βρεθήκαμε στη Χίο, ένα νησί με μεγάλη ναυτική παράδοση»

•ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ πρωταθλήτριες της ιστιοπλοΐας, Μ. Μπόζη και Ραφ. Κλωναρίδου, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΝΟΧ και προπονήθηκαν μαζί με τους μικρούς ιστιοπλόους του Ομίλου.

Τις εγκαταστάσεις του ΝΟΧ επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες ιστιοπλοΐας, Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου. Παρακολούθησαν την προπόνηση των μικρών ιστιοπλόων του Ναυτικού Ομίλου Χίου, προπονήθηκαν μαζί τους , τους έδειξαν τεχνικές και κόλπα που γνωρίζουν αλλά και τους μιλήσαν για τη ναυτοσύνη και την πειθαρχία του αθλήματος.

Το ιστιοπλοϊκό δίδυμο ενθουσιάστηκε από τις άγριες ομορφιές της Χίου καθώς και από την αγάπη των Χιωτών για τη θάλασσα. «Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Μαρία Τσάκος για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. Χαρήκαμε πολύ που ήρθαμε σε ένα νησί με τόσο μεγάλη ναυτική παράδοση, για να μιλήσουμε για τα δύο πράγματα που αγαπάμε περισσότερο, τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα», εξηγούν τα δύο κορίτσια.

Τα παιδιά χάρηκαν τόσο με την παρουσία του διδύμου στην προπόνηση τους, όσο και με τις γνώσεις τους. Αρχικά ήταν διστακτικά στο να τις ρωτήσουν μυστικά του αθλήματος ,αλλά μόλις μπήκαν μαζί στη θάλασσα όλα άλλαξαν. «Με την επίσκεψη μας θέλουμε να διαδώσουμε την αγάπη μας για αυτό το άθλημα και να παροτρύνουμε και άλλα παιδιά να ασχοληθούν όχι μόνο ερασιτεχνικά με αυτό καθώς και τους γονείς τους να τα στηρίξουν στο επόμενο βήμα», συμπληρώνουν. 

Η Μαρία και η Ραφαηλίνα προετοιμάζονται για του Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, όπου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα  στην κατηγορία των γυναικών ιστιοπλόων, εάν φυσικά περάσουν τους προκριματικούς.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση