Αθλητισμός

28/11/17 17:52

τελ. ενημ.: 28/11/17 17:52

Διασυλλογικοί αγώνες για τους μικρούς ιστιοπλόους του ΝΟΧ

Ολοκληρώθηκε η 1η φάση της προετοιμασίας των αθλητών με σκάφη τύπου laser 4,7 του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ν. Ο. Χίου, με τη συμμετοχή των αθλητών Κ. Αναδιώτη, Μ.Μπαντζό και Μ. Χρουνεβέχεν, σε δύο διασυλλογικούς αγώνες, που διοργάνωσαν με επιτυχία ο Ν.Ο.Κ. Βουλιαγμένης το Σαββατοκύριακο 18  και 19 Νοεμβρίου και ο Karsiyaka Yelken Kulubu στον κόλπο της Σμύρνης στις 25  και 26 Νοεμβρίου. Οι αθλητές και στους δύο αγώνες αγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση του προπονητής Μ. Παγούδη.

Η συμμετοχή στους συγκεκριμένους αγώνες αποτελεί μέρος της προετοιμασίας των αθλητών για την αγωνιστική χρονιά, που διανύουμε και τους δόθηκε η ευκαιρία να συναγωνιστούν με αθλητές υψηλού επιπέδου σε Ελλάδα και Τουρκία.

Όσο αφορά τα αποτελέσματα, στον πρώτο αγώνα ο Μ. Χρουνεβέχεν κατετάγη 6ος και ο Κ. Αναδιώτης 20ος.

Στον δεύτερο αγώνα ο Κ. Αναδιώτης κατετάγη 2ος, ο Μ. Χρουνεβέχεν 4ος και ο Μ. Μπαντζός 12ος.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας της κατηγορίας σκαφών optimist οι αθλητές Γ.Βατάκης, Μ.Μακάς, Αδ. Μπουλής, Δ. Τομάζος και Γ. Χρουνεβέχν, με τον προπονητή Άλντο Σάλβια, πρόκειται να πάρουν μέρος το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου  στο διασυλλογικό αγώνα «Κύπελλο Χιόνων 2017», που διοργανώνει ο Ι.Ο.Π. στο φαληρικό όρμο.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χίου θέλει να ευχαριστήσει το πρακτορείο Sunrise Tours, την Blue Star Ferries και την Ναυτική Εταιρεία ΑΕΙΝΑΥΤΗΣ για τη βοήθεια τους στη μετακίνηση των αθλητών μας, των συνοδών τους και των υλικών.                        

  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση