Αθλητισμός

11/10/17 13:59

τελ. ενημ.: 12/10/17 14:37

Δεν κλείνει το Δημοτικό Στάδιο με αιχμές της διοίκησης για παραπληροφόρηση

Με σαφείς αιχμές, κατά Περιφερειακή Ενότητα μεριά, η διοίκηση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου, εποπτεύουσα αρχή του δημοτικού σταδίου Χίου, διευκρινίζει ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις απομάκρυνσης των ψύλλων, οπότε δεν συντρέχει λόγος να κλείσει το γήπεδο. Αναλυτικά αναφέρει:  

«Λόγω της εμφάνισης ψύλλων στο Δημοτικό Στάδιο Χίου και της παραπληροφόρησης που έχει ακολουθήσει θα θέλαμε επισήμως να πληροφορήσουμε τους πολίτες της Χίου τα εξής:

  1. Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκαν τα έντομα εξειδικευμένο συνεργείο επιλήφθηκε του θέματος και ψέκασε επαναλαμβανόμενα τους χώρους  του Γηπέδου αλλά και πέριξ αυτού.
  2. Η Διεύθυνση Αθλητισμού – Πολιτισμού επικοινώνησε με τη Διεύθυνση Υγιεινής της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Χίου, την Αστυνομική Διεύθυνση  και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου ώστε να επιλεγεί η καταλληλότερη μέθοδος για την αντιμετώπιση του θέματος.
  3.  Επιπλέον, το ΝΠΔΔ επικοινώνησε με τους ιδιοκτήτες του οικοπέδου πλησίον του Δημοτικού Σταδίου, οι οποίοι με τη σειρά τους προχώρησαν σε μια σειρά ενεργειών (αποψίλωση, εκχέρσωση και ψεκασμός) προς την εξάλειψη του προβλήματος.

Μετά από τις παραπάνω ενέργειες δεν υφίσταται πλέον το πρόβλημα και συνεχίζονται οι προσπάθειες  για την περίφραξη του χώρου και  την απαγόρευση διέλευσης  των περιοίκων. Ως εκ τούτου δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και οι χώροι του Δημοτικού Σταδίου Χίου προσφέρονται με ασφάλεια στους δημότες.»

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση