21.2.2024 14:11

Μία δωρεά από Αστυνομικούς σε Αστυνομικούς (video)

Σε μία σημαντική δωρεά, με αποδέκτες τους Αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου, προχώρησε το τοπικό παράρτημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Πρόκειται για κουτιά πρώτων βοηθειών, τα οποία αγοράστηκαν από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη των Αστυνομικών.

Τα κιτ περιλαμβάνουν είδη πρώτης βοήθειας, που μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα σε περίπτωση έκτακτου συμβάντος, με τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης, να σημειώνουν σε δηλώσεις τους ότι στόχος δεν είναι να υποκαταστήσουν τις ενέργειες του αρχηγείου αλλά να βοηθήσουν επικουρικά την όποια προσπάθεια.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Με τη σειρά του, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Χίου Γιάννης Αραμπατζής, ο οποίος ανέλαβε σήμερα επίσημα τα καθήκοντά του, ευχαρίστησε τη Διεθνή Ένωση, λέγοντας ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου θα βρίσκεται στο πλευρό της, σε οποιαδήποτε δράση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ