11.9.2023 13:46

Μία ξεχωριστή χιώτικη παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετείχε το Κτηματομεσιτικό γραφείο Moniouka Real Estate με την κα.Μονιούκα να δηλώνει:

"Η Συμμετοχή μας στην έκθεση ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη έχει στόχο να διευρύνουμε τις συνεργασίες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας"

---

Το Κτηματομεσιτικό γραφείο Moniouka Real Estate αποτελεί μία σύγχρονη εταιρεία στον εγχώριο κλάδο των ακινήτων.

Με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση επιχειρήσεων, στόχος μας είναι να παρέχουμε σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο ολοκληρωμένες και πλήρως εξατομικευμένες υπηρεσίες γύρω από τη διαχείριση και εκμετάλλευση μοναδικών ακινήτων.

Οι Υπηρεσίες μας

Είμαστε μία δυναμική ομάδα που παρέχει ένα ευρύ φάσμα υψηλού επιπέδου διαμεσολαβητικών υπηρεσιών: Πωλήσεις κατοικιών, διαμερισμάτων, αρχοντικών, κτιρίων, κτημάτων, καθώς και την ενοικίαση πολυτελών κατοικιών και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας.

Με σοβαρότητα και κύρος είμαστε στη διάθεση σας να προτείνουμε μια σειρά προσαρμοσμένων υπηρεσιών και να προσφέρουμε συμβουλευτική υποστήριξη για την απόκτηση αγροτεμαχίων ανά περιοχή αλλά και στην εποχιακή ενοικίαση παραδοσιακών οικημάτων.

Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί.

https://www.monioukaproperties.gr/

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ