30.6.2017 11:43

Στην ετήσια συνεδρίαση του European Cancer (ECPC) ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου

Στην ετήσια παγκόσμια συνεδρίαση της European Cancer Patient Coalition (ECPC) που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες συμμετείχε η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου Τούλα Βογιατζή Μπατσούκα, προκειμένου να ενημερωθεί για όλες τις νέες θεραπευτικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται  στους ασθενείς με καρκίνο.

Έμπειροι ερευνητές  αναφέρθηκαν στις νεώτερες έρευνες που αφορούν τη θεραπεία της νόσου αλλά και την ανακάλυψη των νέων φαρμάκων που χρησιμοποιούν ήδη ή θα χρησιμοποιήσουν οι ασθενείς με καρκίνο. Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης τονίσθηκε η σημασία της  συνεργασίας  των οργανώσεων ασθενών με καρκίνο, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η κοινή χρήση των πρακτικών καρκίνου σε όλη την ΕΕ ,που έχει ως τελικό στόχο την παροχή θεμελιωδών πληροφοριών σχετικά με τις πολιτικές για τον καρκίνο και τη διαμόρφωση εθνικού σχεδίου υγειονομικής περίθαλψης που ικανοποιεί τις ανάγκες των ασθενών.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 145 μέλη-συλλόγων από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ