6.4.2018 15:46

Ρουκετοπόλεμος αφιερωμένος σε όσους νικούν το πάθος τους για το καλό του συνόλου

Η δουλειά έγινε στο χρόνο της και αθόρυβα. Ελάχιστες ώρες πριν τη διεξαγωγή του ρουκετοπόλεμου το Σωματείο «Φίλοι Βρονταδούσικων Εθίμων» επιχειρεί έναν απολογισμό των ενεργειών, ευχαριστεί και … προειδοποιεί συνάμα με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Σωματείο «Φίλοι Βρονταδουσιακών Εθίμων» αναγνωρίζει κάθε προσπάθεια συνεργασίας προκειμένου ο ρουκετοπόλεμος να ακολουθήσει το δρόμο του μέτρου και -συνεπώς- της λογικής και της ασφάλειας. Με αυτήν την οπτική οφείλει να επαινέσει τόσο τους περιοίκους που δείχνουν μεγαλοψυχία και υπομονή όσο και τους ρουκετοποιούς που βλέπουν μπροστά και συναινούν προς τη μείωση του αριθμού των ρουκετών για το καλό όλων.

Ευχαριστεί επίσης τους Συλλόγους Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος,  Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων,  Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων, τον Εμπορικό Σύλλογο καθώς και το Εμπορικό Επιμελητήριο Χίου για τη συμβολή τους στην αποκατάσταση ενδεχόμενων μικροζημιών στις περιουσίες των συνανθρώπων μας…

Η παρέλαση φέτος, που θα ξεκινήσει στις 19.00 στο Πετροκάραβο, αφιερώνεται σε όσους νικούν τον εγωισμό και το πάθος τους για την αγάπη του συνόλου, τη χαρά της Ανάστασης. 

(Μετά το πέρας της παρέλασης το Σωματείο δεν θα παίξει κανένα απολύτως παραινετικό ρόλο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση)

Καλή Ανάσταση!

Το Δ.Σ.

Των «Φίλων Βρονταδουσιακών Εθίμων»

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ