31.5.2019 11:16

Ψηφίζουμε 4ο Γυμνάσιο Χίου στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Bravoschools 2019

Στο BravoSchools 2019, τoν Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης, τα παιδιά μας, οι Ενεργοί Πολίτες του αύριο, καταγράφουν τις δικές τους προτάσεις για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.  Μέσα από τις μαθητικές δημιουργίες ,τα σχέδια μαθήματος και τις καλές πρακτικές που έχουν αναπτύξει τα σχολεία της περιοχής μας,μάς καλούν να αναδείξουμε τις καλύτερες δημιουργίες τους.

Ο ρόλος του σχολείου,της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας είναι πολύ σημαντικός στη διαμόρφωση προτύπων υπεύθυνης συμπεριφοράς και το BravoSchoolsσυμβάλλει σε αυτό το σκοπό. Είναι η πρωτοβουλία που ενώνει σχολική κοινότητα, οικογένεια και τοπική κοινωνία για ένα κοινό όραμα: Να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο!

Αναγνωρίζοντας ότι το σχολείο λειτουργεί ως ένας ζωντανός πυρήνας της ενημέρωσης, της αφύπνισης και της ενεργοποίησης των πολιτών του αύριο, το BravoSchools,ο Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, καλεί τα σχολεία της χώρας και τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για έναν καλύτερο κόσμο στοwww.bravoschools.gr.

Με τη συμμετοχή όλων μας, ψηφίζοντας  στο www.bravoschools.gr, ακούμε τα μηνύματα των παιδιών μας, αναδεικνύουμε τις καλύτερες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και υποστηρίζουμε την ένταξη των σχολείων στο Παγκόσμιο Δίκτυο Σχολείων. Γινόμαστε όλοι Πρεσβευτές των 17 Παγκόσμιων Στόχων!

Φέτος, στο Bravoschools συμμετέχουν 350 σχολεία με περισσότερες από 736 συμμετοχές, πολλές από τις οποίες προέρχονται από την περιοχή μας !

Το BravoSchools αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας inactionforabetterworld-Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο που διακρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στα EuropeanSustainabilityAwards 2019, με το βραβείο του καλύτερου προγράμματος μη κερδοσκοπικού οργανισμού που έχει αναπτυχθεί στην Ευρώπη για την επιτυχημένη προώθηση των Παγκόσμιων Στόχων του ΟΗΕ.

Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία  τώρα και αναδείξτε  το 4ο Γυμνάσιο Χίου νικητή.

Ψηφίστε εδώ

http://www.bravoschools.gr/

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ