19.7.2017 12:19

Προορισμός θερμαλισμού Αγιάσματα: Τόπος γαλήνης, χαλάρωσης, ευεξίας

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Προσπάθεια προσέλκυσης επισκεπτών από τη Χίο και την υπόλοιπη Ελλάδα καταβάλει η εταιρία ΘΕΡΜΑΙ Αγιασμάτων, που λειτουργεί το θερμαλιστικό κέντρο στην ακριτική παραλία και επενδύει στην αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα της λουτροθεραπείας.  

«Όραμα της Θέρμαι Αγιασμάτων είναι να εξελιχθούν τα Αγιάσματα σε ένα θερμαλιστικό κέντρο, μια λουτρόπολη που θα εξυπηρετεί τους κατοίκους του νησιού μας και φυσικά και τους επισκέπτες από την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και όλο τον άλλο κόσμο.

Πιστεύουμε ότι η σωστή εκμετάλλευση του φυσικού πόρου του θερμού ιαματικού νερού που υπάρχει στην περιοχή θα συμβάλλει στην βελτίωση της τοπικής οικονομίας και της Βόρειας Χίου γενικότερα.

Παράλληλα με τα παραπάνω εμπλουτίζεται και το τουριστικό προϊόν του νησιού συνολικά, αφού πρόκειται για το μοναδικό κέντρο παροχής θερμαλιστικών υπηρεσιών στην Χίο.

Σας στέλνουμε συνημμένα το έντυπό μας για το 2017, με το οποίο προσπαθούμε να περάσουμε στο κοινό το μήνυμα ότι τα Αγιάσματα είναι τόπος γαλήνης, χαλάρωσης και ευεξίας για όλους, μικρούς και μεγάλους.

Με κυρίαρχο στοιχείο το θερμό ιαματικό νερό, σε συνδυασμό με τους άλλους φυσικούς πόρους που διαθέτει η κοιλάδα Αγιασμάτων, ο επισκέπτης στα Αγιάσματα απολαμβάνει την ηρεμία που αποπνέει το ανέγγιχτο φυσικό περιβάλλον, ενώ μπορεί να ασκηθεί με περιπάτους  σε παλιά, ιστορικά μονοπάτια, όπως και με άλλες δραστηριότητες και να χαλαρώσει με ένα λουτρό με θερμό ιαματικό νερό και ενδεχόμενα και με ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ.

Τα παραπάνω αποτελούν συστατικά στοιχεία της σύγχρονης έννοιας του θερμαλισμού.

Ας σημειωθεί ότι ο θερμαλισμός αφορά όλες τις ηλικίες, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο ηλικιακά, δηλαδή όλη την οικογένεια. Και όχι μόνο τους μεγάλους, όπως ίσχυε ενδεχόμενα για τα ιαματικά λουτρά παλιότερα.  

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλεύονται την ιστοσελίδα μας www.thermae-agiasmata.gr, την σελίδα μας στο Facebook www.Facebook.com/thermae.agiasmata ή να μας τηλεφωνούν στον αριθμό  22740 21979».

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ