Ζωή

15/5/19 11:19

τελ. ενημ.: 15/5/19 11:25

Οι Πυργούσοι Αττικής τίμησαν και φέτος τη γιορτή του Αγίου Ισιδώρου

Γιορτάστηκε κι φέτος από τον Σύλλογο Πυργούσων Αττικής «Το Πυργί της Χίου»  η μνήμη του Αγίου Ισιδώρου, στον ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων  στο Δρομοκαϊτειο, όπου ο Σύλλογος έχει αφιερώσει την εικόνα  του Αγίου με το εικονοστάσι την παραμονή της εορτής του.

Πολύ μεγάλη ήταν από νωρίς η προσέλευση του κόσμου στην ειδυλλιακή αυτή τοποθεσία του Χιώτικου κληροδοτήματος, όπου παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό και την περιφορά της εικόνας του Αγίου ,στον περιβάλλοντα χώρο. Τιμητικά την συνόδευαν Μέλη του «Συνδέσμου Εφέδρων καταδρομέων, έρευνας και διάσωσης». 

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Χίου, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου  Μιχάλης Σελέκος, η  Λία Τσουκαντά εκ μέρους του βουλευτή Χίου  Νότη Μηταράκη, ο πρόεδρος του ΨΝΑ Δρομοκαϊτειον  Ισίδωρος Πρώϊος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, ο πρώην πρόεδρος Νίκος Τσικής, ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ  ΑργύρηςΚοκκινάκης, ο Στέφανος Χρήστου, ο πρώην αντιπερειφερειάρχης Πειραιά και δήμαρχος Κορυδαλλού, ο ΚώσταςΛυμπουσάκης, αντιδήμαρχοι,  δημοτικοί Σύμβουλοι και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Χαϊδαρίου, εκπρόσωποι Χιακών και τοπικών Συλλόγων. Ανήμερα της γιορτής του Αγίου τελέσθηκε θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας, για τους εργαζόμενους στο ΨΝΑ Δρομοκαϊτειο.

Οι φωτογραφίες ανήκουν στον Γ. Μπενέα.

 

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση