19.9.2017 12:37

Νικητές η συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα

• Στον αγώνα 100 χλμ. Mini flets που διοργάνωσαν οι «Ποδηλάτες Χίου»

Το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία στον  δύσκολο αγώνα επιβράβευσε ο Σύλλογος «Ποδηλάτες  Χίου» με τον αγώνα των 100 χλμ. τύπου Mini flets, που οργάνωσε την Κυριακή. Ταυτόχρονα τίμησε και τους ποδηλάτες Σταμάτη Κερκεντζέ και Λεωνίδα Μαθιούδη, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν και τιμούν τη Χίο σε διεθνείς αγώνες μεγάλων αποστάσεων, όπως των 4.000 χιλιομέτρων που έτρεξαν πρόσφατα στο Βέλγιο.

«Στηρίζουμε και τιμάμε την ομαδικότητα και τη συνεργασία. Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουμε δυνάμεις και ρυθμό μαζί με άλλους, όταν ενδεχομένως πονάει ο συμποδηλάτης μας και τον βοηθάμε εμείς, όπως έπαθαν πολλοί, ή το αντίθετο, όταν δυσκολευόμαστε εμείς και μας βοηθάνε οι άλλοι», τόνισε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου Παν. Σιταράς.

Διαδρομή

Στον αγώνα συμμετείχαν 41 ποδηλάτες, οι οποίοι έτρεξαν τη διαδρομή Χίος – Αίπος – Κατάβαση -  Σιδηρούντα – Ελίντα – Βέσσα – Εμπορειό – Αρμόλια – Λευκωνιά. Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν στο κτήμα Μυλωνάδη, που διατίθεται συχνά για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ακολούθησε  κέρασμα που ήταν ό, τι καλύτερο για τους κατάκοπους αθλητές.

«Στόχος ήταν να μάθουμε να συνεργαζόμαστε και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, πράξη που έχει και κοινωνικές προεκτάσεις.  Στον αγώνα τρέχουν ζευγάρια αλλά βαθμολογείται ο χρόνος του τελευταίου, γι’ αυτό όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο», δηλώνει στον «π» το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Στ. Καρατζάς, ο οποίος δεν έτρεξε λόγω τραυματισμού.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 1. Δημήτρης Σιώπης, Ηλίας Γέμελος
 2. Παναγιώτης Σιταράς, Μιχάλης Καλούπης
 3. Λεωνίδας Μαθιούδης, Στέλιος Κερκεντζές, Χρήστος Τσακός
 4. Θανάσης Μιχαηλίδης, Αντώνης Λιτσάκης, Γιώργος Πατεριμός
 5. Μπάμπης Χρυσάφης, Αλέκος Χήτος, Στέφανος Μουλάκης
 6. Γιώργος Κωστίδης, Νίκος Βορριάς

 ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 1.  Άρης Σταυριανός
 2. Νίκος Κεχαγιόγλου
 3. Φάνης Κυδώνης
 4. Νίκος Βορριάς
 5. Κώστας Ψώρας
 6. Αντώνης Τσουκαλοχωρίτης

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ