24.3.2017 18:42

Μετά το λαμπαδόκουτο σειρά έχει η λαμπάδα

Λαμπάδες φτιάχνουν αυτή την εβδομάδα οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο του Άρτιον και9 του συλλόγου Τριτέκνων Χίου.   Μια λαμπάδα πολυχρηστική και πολυλειτουργική, αφού η διακόσμηση της θα είναι μία καρφίτσα-κόσμημα από δέρμα και άλλα υλικά!

  « Έτσι θα μάθουμε πως μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων σε δερμάτινες επιφάνειες, με χάντρες, κορδέλες και άλλα διακοσμητικά, μπορούμε να «παίξουμε», δημιουργώντας ένα όμορφο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

   Και αφού ανάψουμε τη λαμπάδα μας, κρατάμε το κόσμημα για να το φορέσουμε, ή να το χαρίσουμε σε φίλους μας και παράλληλα μαθαίνουμε την εφαρμογή και την τεχνική για άλλα διακοσμητικά, κοσμήματα και αξεσουάρ με βάση το δέρμα» αναφέρουν στηνπρόσκληση οι διοργανωτές.

   Όπως πάντα οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες στο τέλος του εργαστηρίου-σεμιναρίου θα πάρουν μαζί τις δημιουργίες τους.

 

   Το σεμινάριο-εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου Τριτέκνων Χίου «Παναγία η Νεαμονήτισσα» (οδός Ευρετής 4α-κατοικίες Ευρετής) το Σάββατο 1 Απριλίου και θα επαναληφθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στις 17:30..

    

   Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ.Δώρα Φύκια στο: 6948758147 και στην κ.Ειρήνη Αποστολίδου στο: 6976271015.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ