20.4.2018 15:18

«Μαγειρεύουμε» έναν καλύτερο κόσμο για τα Χιωτάκια

WWF και Δήμος Χίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και γνωρίζουν στα παιδιά την υγιεινή διατροφή

Το WWF Ελλάς σε συνεργασία με τον Δήμο Χίου, διοργανώνει μια κινητή έκθεση για τη διατροφή με τίτλο «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης». Στόχος της πανελλαδικής εκστρατείας του WWF είναι να μεταδώσει σε μικρούς και μεγάλους τα μυστικά της διατροφής που σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκονται τα παιδιά, που επηρεάζονται ιδιαίτερα από το σημερινό ανθυγιεινό μοντέλο διατροφής, και επιχειρείται η βελτίωση της διατροφής τους με τρόπο που ωφελεί την υγεία και τον πλανήτη.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Απριλίου στο Ομήρειο και ώρες 8:30 με 13:30 και 18.00-20.00 , όπου θα είναι ανοιχτή για επισκέψεις από τις σχολικές μονάδες.

Την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί διαδραστική παράσταση θεάτρου σκιών, περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τίτλο «Ο καραγκιόζης διατροφολόγος» από το ΚΠΕ Ομηρούπολης.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ