8.9.2017 10:17

Καταδρομικός αγώνας δρόμου από τα Καρδάμυλα ως τη Λαγκάδα

Την επέτειο των 75 χρόνων από την ίδρυση του Ιερού Λόχου στην Αίγυπτο το 1942 τιμά με ένα δρομικό γεγονός η Γ’ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών του νησιού μας. Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου διοργανώνει αγώνα δρόμου 12,43 Km. με την ονομασία «Τρόπαιο Ιερού Λόχου». Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 08.15 μπροστά στο μνημείο του Καρδαμυλίτη Ναυτικού, στο λιμάνι των Καρδάμυλων και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στο μνημείο του Λαγκαδούση Ναυτικού της Λαγκάδας.

Ο αγώνας υποστηρίζεται από το Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου (chiosrunning.gr). Η Γ΄ ΜΑΚ θα διαθέσει λεωφορείο για τη μετακίνηση των αθλητών που επιθυμούν, το οποίο θα αναχωρήσει την ημέρα του αγώνα στις 07:00 από την πλατεία Βουνακίου (μπροστά από το Δημαρχείο). Λεπτομέρειες για την διεξαγωγή, τις ακριβείς πληροφορίες της διαδρομής, και την υποστήριξη των δρομέων, θα ανακοινωθούν στην σελίδα facebook του chiosrunning.gr. Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο της Γ’ ΜΑΚ : 22710 74650  (από 08:00 έως 14:00), ή στείλτε mail στο : 3eteth-1gr@army.gr, από Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει την καταβολή αντιτίμου.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ